Τρόπος Ζωής

Η Δήμητρα Κατσαφάδου λυγίζει για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη – «Είσαι το φως στον παράδεισο»

Συγκινητικό «αντίο» από τη Δήμητρα Κατσαφάδου στη Ραφαέλα Πιτσικάλη. Η νεαρή κοπέλα έχασε μόλις στα 21 της χρόνια τη μάχη από μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η είδηση του θανάτου της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη από καρκίνο σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο και βύθισε στο πένθος τη φίλη της, Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η νεαρή κοπέλα είχε συγκινήσει την κοινή γνώμη με τη μάχη της απέναντι σε μία σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing.

Η Ραφαέλα «έφυγε» από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά από τα 21α της γενέθλια, στις 5 Ιανουαρίου, μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της Ραφαέλας από την πρώτη στιγμή. Τη στήριζε από την πρώτη στιγμή και το ίδιο ζητούσε να κάνουν όσοι την ακολουθούσαν.

Μάλιστα την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, η επιχειρηματίας ανέβασε στόρι στο Instagram γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για τη Ραφαέλα.
«Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη σας παρακαλώ; Να νικήσει!» είχε γράψει η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ωστόσο, η Ραφαέλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και σήμερα ταξίδεψε για τους ουρανούς.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, θέλησε να την αποχαιρετήσει δημοσιεύοντας ένα βίντεο που είχαν βγάλει στο παρελθόν, και έγραψε, «Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις».

To άρθρο Η Δήμητρα Κατσαφάδου λυγίζει για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη – «Είσαι το φως στον παράδεισο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button