Επικαιρότητα

Κάλεσμα Ράλλη στον κόσμο για το ντέρμπι της Κυριακής (vid.) – Galaksias.com

«Το ματς με τη Νάξο μπορεί να κρίνει την είσοδο στα play off…

Με την ομάδα της Νάξου αγωνίζεται την Κυριακή (17:00) ο ΟΦΗ στο κλειστό του ΒΑΚ και ο Βασίλης Ράλλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του στο ματς-πρόκληση που ενδεχομένως και να κρίνει την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος.  

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι από τα ντέρμπι που έχουμε να παίξουμε στην έδρα μας, με μία αρκετά φορμαρισμένη ομάδα που στα τελευταία 12 παιχνίδια έχει χάσει μόνο ένα, αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής… Είναι μία πολύ δουλεμένη ομάδα, είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα μαζί με το Αιγάλεω και τον Πρωτέα Βούλας. Για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι τελικός, ειδικά όμως όταν είναι στην έδρα μας και με μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε σωστά και να πάμε την Κυριακή και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζήτησε και τη στήριξη του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι ένα ματς που μπορεί κατά πολύ να κρίνει και την είσοδο στα play off. Όποιος έρθει στο γήπεδο θα δει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ δυνατές ομάδες». 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Ράλλη:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button