Υγεία & Διατροφή

Εγκατάλειψη και σκουπίδια στον πλούσιο δήμο – Galaksias Portal News

Η πλήρης αντιδιαστολή παρουσιάζεται στα βίντεο που ακολουθούν, από την περιοχή του Διονύσου στα Βόρεια Προάστια της Αττικής και στο μικρό γραφικό παραλιακό χωριό, το Λευκαντί Ευβοίας.

Μιλάμε, δηλαδή, στη μια περίπτωση για τον Διόνυσο, μια περιοχή με πολυτελείς μονοκατοικίες, ακριβά αυτοκίνητα και κατοίκους με υψηλό βαλάντιο και αντίστοιχα για μια άλλη, όπου οι κάτοικοι ανήκουν στην λεγόμενη μεσαία και κατώτερη οικονομικά τάξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεπώς, άλλα δημοτικά τέλη καταβάλλονται από τους κατοίκους του Διονύσου στον Δήμο και άλλα πολύ χαμηλότερα στον αντίστοιχο Δήμο του συγκεκριμένου χωριού στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο βίντεο από τον Δήμο Διονύσου απεικονίζονται σωροί σκουπιδιών δίπλα και γύρω από κάδους απορριμμάτων, καθώς και μια κατεστραμμένη στάση λεωφορείου, στην οποία δεν φαίνεται καμία λεπτομέρεια για τα διερχόμενα λεωφορεία και τα δρομολόγια τους. Και ουδείς ενδιαφέρεται να την επισκευάσει. Όσο για τη δήμαρχο; Άφαντη η κυρία Κατερίνα Μαϊχόσογλου, η οποία αντικατέστησε τον προηγούμενο Γιάννη Καλαφατέλη.

Αντίστοιχα στο δεύτερο βίντεο, από το ψαροχώρι Λευκαντί του νομού Ευβοίας οι δρόμοι είναι καθαροί, τα σκουπίδια βρίσκονται εκεί που πρέπει, δηλαδή εντός των κάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button