Τρόπος Ζωής

Είμαστε καλοί φίλοι και συνεργάτες – Galaksias Portal News

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα περί σχέσης με την Κατερίνα Παπουτσάκη. «Έχουμε και παιδιά», σχολίασε, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πήρε θέση για τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Βλέπω όλο τον κόσμο σε μια αγωνία και μια ένταση που αυτό με προβληματίζει πάρα πολύ, γιατί είναι όλοι έτοιμοι να εκραγούν και να την πουν στον άλλο. Δικαιολογημένα μάλλον, γιατί έχουμε περάσει όλοι δύσκολα τα τελευταία χρόνια, αλλά με ανησυχεί. Βλέπω και στην τηλεόραση είστε έτοιμοι να φάτε ο ένας τον άλλο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

 

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία έχει έρθει πολύ κοντά με την δημοφιλή πρωταγωνίστρια, Κατερίνα Παπουτσάκη, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε:

«Νομίζω τόσα χρόνια αυτό το πράγμα το έχει βαρεθεί ο κόσμος. Δεν τα παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα να διαδίδουν τέτοια πράγματα γιατί και εγώ έχω παιδιά και η Κατερίνα. Είμαστε δύο καλοί φίλοι και συνεργάτες».

To άρθρο Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τον φημολογούμενο δεσμό με την Κατερίνα Παπουτσάκη: Είμαστε καλοί φίλοι και συνεργάτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button