ΕνημέρωσηΠολιτική

«Αποφάσισα να έρθω τελικά» – «Πάνω από όλα η κομματική συνοχή» – Galaksias Portal News

«Ναι αποφάσισα να έρθω τελικά γιατί είχα μια πολύ δημιουργική κουβέντα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να πω ότι δεν με πίεσε καθόλου» είπε η Έλενα Ακρίτα, μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στις Σπέτσες για να καλύψουν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

«Πολύ δημοκρατικά ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και το σκεπτικό μας, αλλά μετά αποφάσισα ότι πάνω από όλα και πάνω από τις ενστάσεις τις περίφημες πρέπει να βάλω αυτή τη στιγμή την κομματική συνοχή, σε μια εποχή μάλιστα που εμείς βαλλόμαστε από παντού. Και από εχθρούς αλλά και από πρώην φίλους» είπε η Έλενα Ακρίτα στους δημοσιογράφους, από τις Σπέτσες, όπου πήγε τελικά για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κατέληξε με νόημα: «Και όπως όλοι γνωρίζουμε οι πρώην φίλοι είναι καμία φορά χειρότεροι. Όποτε είμαστε όλοι εδώ μαζί».

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όσο για τα συντροφικά “πυρά”, η Έλενα Ακρίτα απάντησε: «Νομίζω ότι πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Πάντα υπάρχουν αυτά»…

Η συνεδρίαση της ΚΟ συνεχίζεται στις Σπέτσες, μέχρι αργά το βράδυ που αναμένεται να αναχωρήσουν οι πρώτοι βουλευτές από το νησί, για τον Πειραιά.

To άρθρο Ακρίτα από τις Σπέτσες: «Αποφάσισα να έρθω τελικά» – «Πάνω από όλα η κομματική συνοχή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button