ΑθλητικάΕνημέρωση

Σαούθγκεϊτ ο πρώτος προπονητής στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερικ Τεν Χαγκ, δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν, καθώς ο νέος συνιδιοκτήτης των «κόκκινων διαβόλων», Τζιμ Ράτκλιφ, δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός προσελήφθη το 2022 και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην τρίτη θέση της Premier League καθώς και στον τίτλο του League Cup στην πρώτη του σεζόν, αλλά η τρέχουσα πορεία της ομάδας είναι λιγότερο πειστική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «STAR» αν απολυθεί ο Τεν Χαγκ τότε η Γιουνάιτεντ θα στραφεί στην περίπτωση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ράτκλιφ έχει πρώτο στη λίστα του τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας.

Ο 53χρονος κόουτς έχει κάνει καλή δουλειά στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και εκτιμά πως το EURO, το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας, είναι ίσως η μεγάλη ευκαιρία για να κατακτήσει ένα κορυφαίο τρόπαιο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Η αγγλική ομοσπονδία έχει προτείνει ήδη στον Σαουθγκέϊτ επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2026, προφανώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα διεξαχθεί στην Αμερική, αλλά ο ίδιος διαμήνυσε πως όλες οι επαφές θα γίνουν μετά το EURO, ώστε να παραμείνει συγκεντρωμένος στην προσπάθεια των «τριών λιονταριών» για την κατάκτηση του τροπαίου, έχοντας όμως στο μυαλό του τη δουλειά στο «Ολντ Τράφορντ».

To άρθρο Σαούθγκεϊτ ο πρώτος προπονητής στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button