Υγεία & Διατροφή

«Μου είχε πει ότι έχει πρόβλημα γιατί η 39χρονη νόμιζε ότι είχαν σχέση», είπε ο αδελφός του θύματος – Galaksias Portal News

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα. Τα μηνύματα και τις κλήσεις του 43χρονου θύματος και της 39χρονης κατηγορούμενης ελέγχουν εξονυχιστικά οι αρχές και στόχος είναι να εντοπιστεί το κίνητρο της άγριας δολοφονίας.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε ότι ο 43χρονος του είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που δεχόταν από τη δράστιδα και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη σχέση μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο».

Ο σύζυγος της δράστιδος και το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό και διατηρούσαν φιλική σχέση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, ο 43χρονος σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της. Μάλιστα την κατάσταση που βίωνε το θύμα γνώριζε και η σύζυγος του.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία»

«Ήταν η “λογική”, ακριβώς, αυτή. «Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία». Ακριβώς έτσι μου είχε μεταφερθεί από τον τότε εντολέα μου και τώρα θύμα. Φαίνεται, ότι στο μυαλό της η κυρία δούλεψε ένα σχέδιο, το οποίο εκτέλεσε, μετά από δύο χρόνια», εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Θ. Τάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος δολοφονήθηκε το Σάββατο το πρωί έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού του, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Έχετε δει άνθρωπο ζωντανό – νεκρό, έτσι είμαστε όλοι και εγώ μηχανικά σας μιλάω τώρα», είπε στην ΕΡΤ ο αδερφός του θύματος.

Η 39χρονη ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν και περιμένω να μου το πει. Ήτανε κάτι, το οποίο, δυστυχώς, μάλλον, δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, γνωστό είναι ότι παρακολουθείτο από ψυχίατρο τους τελευταίους 3 μήνες. Δυστυχώς, ούτε αυτό μπόρεσε να τη βοηθήσει την κοπέλα και οδηγηθήκαμε σε αυτό», εξήγησε ο δικηγόρος της 39χρονης, Θ. Κωντσιλίδης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button