ΕνημέρωσηΟικονομία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων – Galaksias Portal News

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (Α.Θ.Ε.) με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 07:00 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21:00, ενώ θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις.

Φάση Α – Ασφαλτικές εργασίες στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.)

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α. από το 91ο χλμ. έως και το 84,3ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ταυτόχρονα, αποκλεισμένες θα παραμείνουν οι λωρίδες επιτάχυνσης και επιβράδυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Θηβών στο 90ο χλμ., στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι ο Α/Κ Θηβών θα παραμείνει ανοιχτός καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Φάση Β – Ασφαλτικές εργασίες στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας

Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 91ο χλμ. έως και το 84,3ο χλμ.., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και από τμήμα της Λ.Ε.Α.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

To άρθρο Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button