ΑθλητικάΕνημέρωση

Με πολλές απουσίες στις Σέρρες οι «ασπρόμαυροι» – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστική της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν αρκετές απουσίες ενόψει του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό, ένα παιχνίδι στο οποίοι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, με τον Ρουμάνο τεχνικό ωστόσο να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα.

Και αυτό διότι εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ είναι οι Μεϊτέ, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Κοτάρσκι και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Όπως είναι λογικό οι συγκεκριμένες απουσίες έχουν ως αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να έχουν στην αποστολή τους απέναντι στον Πανσερραϊκό αρκετά νέα πρόσωπα.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης και ταξιδεύει στις Σέρρες για το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης (27.02). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μεϊτέ και Κουλιεράκη . Εκτός μάχης είναι οι Σάστρε , Μιχαηλίδης που έκαναν θεραπεία, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ο Κοτάρσκι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ο Μπάμπα που ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξης μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στη Λεωφόρο, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

 

To άρθρο Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες στις Σέρρες οι «ασπρόμαυροι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button