ΕνημέρωσηΠολιτική

Ανακοίνωσε τον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός – Galaksias Portal News

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα έγινε το βράδυ της Παρασκευής (19/1) ο διεθνής Πολωνός γκολκίπερ, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν τον δανεισμό του απ’ την Σπέτσια έως το προσεχές καλοκαίρι, σε μία συμφωνία που περιλαμβάνει κι οψιόν αγοράς του απ’ την πλευρά του «τριφυλλιού» στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός επιλέξει να ενεργοποιήσει τον προσεχή Μάιο την οψιόν αγοράς του Ντραγκόφσκι, ο 26χρονος γκολκίπερ θα γίνει δικός του έως το 2027, καθώς υπάρχει σχετική συμφωνία από τώρα κι επί του δικού του συμβολαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντραγκόφσκι πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «69» κι από αύριο θα ενταχθεί κι επίσημα στις προπονήσεις των «πράσινων», θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, απ’ τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/1) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Σπέτσια. Η συμφωνία προβλέπει το δανεισμό του έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 27χρονος Πολωνός τερματοφύλακας γεννήθηκε στο Μπιάλιστοκ της Πολωνίας στις 19 Αυγούστου 1997. Ο ύψους 1,91 μ. γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του στη Γιαγκελόνια και πριν κλείσει τα 17 του χρόνια έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 18 του ήταν ήδη βασικός και αναντικατάστατος στη Γιαγκελόνια, παίζοντας και στα προκριματικά του Europa League. Η φήμη του έφτασε γρήγορα εκτός συνόρων και στα 19 του είχε πολλές προτάσεις από ομάδες κορυφαίων πρωταθλημάτων. Τελικώς επέλεξε τη Φιορεντίνα, όμως εκεί βρήκε μπροστά του πιο έμπειρους τερματοφύλακες και δυσκολεύτηκε να πάρει θέση βασικού.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Μπαρτλομιέι πήγε δανεικός στην Έμπολι, όπου έκανε αίσθηση με τις εμφανίσεις του και ιδιαίτερα στον αγώνα με την Αταλάντα, όπου με 17 επεμβάσεις κατέγραψε νέο ρεκόρ στην κατηγορία! Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την επιστροφή του στη Φλωρεντία το καλοκαίρι του 2019 και την καθιέρωση του στη Φιορεντίνα.

Έπαιξε δύο «γεμάτες» σεζόν, ενώ στην τελευταια του, το 2021-22 έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Ο Πολωνός τερματοφύλακας βρήκε νέα επαγγελματική στέγη το καλοκαίρι του 2022 στη Σπέτσια, όπου υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Ντραγκόφσκι είναι διεθνής με την εθνική Πολωνίας και γίνεται ο ένατος Πολωνός ποδοσφαιριστής που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά τους Βαζέχα, Βάντσικ, Ολισαντέμπε, Σιπνιέφσκι, Μπικόφσκι, Μάλαρτζ, Βαβζίνιακ, Πούχατς.

Καλωσορίζουμε τον Μπαρτλομιέι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button