Κόσμος

Επεισόδιο σε Γυμνάσιο μεταξύ τζογαδόρων μαθητών – Μαρτυρία ότι βγήκε σουγιάς – Galaksias.com

Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, αυτή την φορά σε Γυμνάσιο του Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.gr, δυο συνομήλικοι ενός μαθητή- από άλλο Γυμνάσιο της περιοχής- εμφανίστηκαν στο σχολείο και τον αναζητούσαν γιατί «κάρφωσε» στον πατέρα του ότι έπαιζαν τζόγο σε ηλεκτρονικά παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής που απειλήθηκε από τους συνομηλίκους του, άρχισε, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να αποσπά χρήματα από το σπίτι. Ο γονιός του ανήλικου απευθύνθηκε στην αστυνομία για καταγγελία.

Το σκηνικό δεν σταμάτησε στην ενημέρωση του γονιού και στην οικογενειακή διαχείριση της υπόθεσης. Οι δύο ανήλικοι «συμπαίκτες» εμφανίστηκαν σήμερα στο σχολείο και μάλιστα σε ώρα που πραγματοποιούνταν εκδήλωση κατά της βίας με παρούσα αστυνομικό. Οι δύο ανήλικοι αναζητούσαν τον μαθητή, ενώ είχαν καταγράψει απουσίες στο δικό τους σχολείο και είχαν ενημερωθεί οι γονείς τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έγινε καυγάς μεταξύ των τριών και ο μαθητής που έχασε τα 500 ευρώ του πατέρα του σε ηλεκτρονικό τζόγο, κατηγορήθηκε ως «καρφί».

Ο μαθητής που έπεσε θύμα βίας εξαφανίστηκε, κρύφτηκε και κλήθηκε η αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν τα άλλα δυο παιδιά. Βέβαια, η Δευτεροβάθμια γνωρίζει ποια είναι. «Υπάρχει μια μαρτυρία που εξετάζεται. Παιδί είπε ότι βγήκε σουγιάς ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβε”, σύμφωνα με τον Διευθυντή του σχολείου. Στην αστυνομική διεύθυνση, ωστόσο, δεν έχει κατατεθεί καμία μήνυση από τους γονείς του παιδιού που απειλήθηκε, ενώ ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας θα ενημερώσει αύριο και την Εισαγγελία, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button