Κόσμος

Όταν μπέρδεψαν τον λογαριασμό του Tom Holland με εκείνον του Tom Hollander – Galaksias.com

Με έναν έξτρα μισθό -μπόνους ύψους ενός εκατομμυρίου βρέθηκε στο λογαριασμό του ο ηθοποιός Tom Hollander, που, όμως, προοριζόταν για τον σταρ του Spider-Man, Tom Holland.

Στην «Late Night with Seth Meyers» του NBC τη Δευτέρα, ο οικοδεσπότης της εκπομπής αναφέρθηκε στην ομοιότητα του ονόματος του Hollander με τον Holland και τον ρώτησε εάν τους μπερδέυουν.

Ο Hollander απάντησε αστειευόμενος: «Ναι. Ήταν πολύ δύσκολο όταν συνέβη» γιατί, όπως εξήγησε, έχει περισσότερα χρόνια στο χώρο απ’ ότι ο Holland, όπως μεταδίδει το CNNi.

Ο Hollander συνέχισε να θυμάται τι συνέβη όταν ήταν στο ίδιο πρακτορείο με τον σταρ του «Spider-Man», κάτι το οποίο διήρκησε για λίγο μόνο. «Μπερδεύτηκαν» ακόμη και οι εργαζόμενοι στο λογιστήριο.

Ένα βράδυ είχε πάει να δει μια παράσταση στο θέατρο, η οποία κόστιζε περίπου 350 ευρώ (300 λίρες Αγγλίας). Κάποια στιγμή άνοιξε τα e-mail του, όπου είχε λάβει ένα εισερχόμενο, το οποίο έγραφε: «Δελτίο πληρωμής: Το πρώτο σας μπόνους για την ταινία «The Avengers».

Ο ίδιος σάστισε, σκέφτηκε «μα εγώ δεν είμαι στους Avengers» και μετά όταν το συνειδητοποίησε σκέφτηκε το πόσο υπέρογκο ήταν το ποσό αυτό: «δεν ήταν ο μισθός του, ήταν το πρώτο του μπόνους στο box office, το πρώτο. Μιλάμε για ένα επταψήφιο ποσό».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button