Τρόπος Ζωής

Αποφάσισε μόνη της να μιλήσει – Galaksias Portal News

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Ο καταξιωμένος ποινικολόγος μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά και την αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη.

Όπως αναφέρει ο σπουδαίος ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος «κανένα από τα παιδιά μου δεν ακολούθησε το επάγγελμα μου, ποτέ δεν τους πίεσα και δεν τους ζήτησα να το κάνουν. Η Μαρία Ελένη θα μπορούσε να είναι μία καλή δικηγόρος. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας ποτέ. Ίσως δεν αφιέρωσα το χρόνο που θα έπρεπε στα παιδιά μου. Μετάνιωσα που δεν αφιέρωσα στα παιδιά μου όσο χρόνο έπρεπε, είναι κάτι που όφειλα να κάνω με μεγαλύτερη επιμέλεια».

Όσο για τη σύζυγό του, την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, δήλωσε: «Από την Ζωή Λάσκαρη μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να δω ξανά ταινία με την Ζωή. Τις ταινίες της Ζωής τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία».

«Ντυνόμουν πάντα μόνος μου. Η Ζωή μου έκανε κάποια δώρα, αλλά πάντα ήταν δική μου επιλογή. Έκανα πολλές εκπλήξεις στη Ζωή με ρούχα που πίστευα ότι θα της αρέσουν και δεν έπεφτα έξω. Το πιο συγκινητικό δώρο που μου έκανε η Ζωή είναι ο σταυρός που φοράω και φορούσε κι εκείνη» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Είναι δική της επιλογή της Μαρίας Ελένης να βγει και να μιλήσει για όλα όσα έχει περάσει. Το αποφάσισε και το έκανε μόνη της, είναι μια πολύ θετική και όμορφη παρουσία», απάντησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την εξομολόγηση της κόρης του για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά.

To άρθρο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Αποφάσισε μόνη της να μιλήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button