Υγεία & Διατροφή

Μάγεψε η Τρέισι Τσάπμαν στην τελετή των βραβείων Grammy – Galaksias Portal News

Mία από τις ωραιότερες στιγμές των βραβείων Grammy ήταν όταν η Τρέισι Τσάπμαν (Tracy Chapman) πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της. Τραγούδησε το θρυλικό «Fast Car» το οποίο έγραψε και ερμήνευσε το 1988, μαζί με τον Λουκ Κομπς (Luke Combs) ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία πέρυσι κυκλοφορώντας μία νέα διασκευή του.

Πριν την ερμηνεία τους στη σκηνή, ο Κομπς μοιράστηκε σε βίντεο την πρώτη φορά που άκουσε το τραγούδι από την υπέροχη φωνή της Τσάπμαν. Εξήγησε ότι ήταν το αγαπημένο του τραγούδι «πριν ακόμα μάθει τι σημαίνει αγαπημένο τραγούδι». «Από τότε που άρχισα να παίζω κιθάρα ήξερα αυτό το τραγούδι» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το People, ήταν η πρώτη της εμφάνιση από το 2020 στο «Late Night with Seth Myers» ενώ η τελευταία της περιοδεία πραγματοποιήθηκε το 2009.

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) και η Μπράντι Καρλάιλ (Brandi Carlile) ήταν όρθιες σε όλη την διάρκεια της μοναδικής ερμηνείας των Τσάπμαν – Κομπς, οι οποίοι στο τέλος δέχτηκαν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Ανάμεσά τους και η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), ενώ ο οικοδεσπότης Τρέβορ Νόα (Trevor Noah) έτρεξε στη σκηνή για να αποτίσει φόρο τιμής στην τραγουδίστρια. «Η θρυλική Τρέισι Τσάπμαν. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό!» είπε.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button