Τρόπος Ζωής

Επιστρέφει με την Κηφισιά ο Τζούρασεκ – Galaksias Portal News

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (25/1) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, αρχίζοντας τη μίνι προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά (Σάββατο 27/1, 20:00 – «Μιχάλης Κρητικόπουλος»), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσει σίγουρα ο Γιακούμπ Μπράμπετς, με τον διεθνή Τσέχο κεντρικό αμυντικό να έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, έχοντας συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Στα θετικά για τον Άκη Μάντζιο, το γεγονός πως ο Νέβεν Τζούρασεκ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην Παρασκευή, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι στην Καισαριανή.

Εν τω μεταξύ, Μέσα Ενημέρωσης σε Ρωσία και Αρμενία ασχολούνται μεταγραφικά με τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως, με τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ να έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των αγώνων που συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία δανεισμού του από την Κράσνονταρ, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να καταβάλουν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, προκειμένου να κρατήσουν στις τάξεις τους τον 24χρονο εξτρέμ.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα «Armenian Football» αποκαλύπτει πως ο Άρης χτύπησε την πόρτα της Αραράτ για τον 23χρονο Νιγηριανό εξτρέμ, Τέντον Γιένε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των – μεταξύ άλλων – Ζένιτσα και Ζίλινα φέρεται να «γυάλισε» στους ανθρώπους του Άρη στα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο, τηρείται σιγή ιχθύος για τον αριστερό εξτρέμ που έχει πετύχει 11 γκολ κι έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 24 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button