Επικαιρότητα

Ασταμάτητη η Κ19 του ΟΦΗ, 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΒΑΚ! – Galaksias.com

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η Κ19 του ΟΦΗ πανηγυρίζοντας την 4η συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας σήμερα στο ΒΑΚ με 1-0 του Παναθηναϊκού και μειώνοντας την διαφορά στους δύο βαθμούς από την 5η θέση όπου βρίσκονται οι «πράσινοι».

Ο ΟΦΗ παρά τις σημαντικές απουσίες (Σημαντηράκης Καρανδινός, Πιστικός, Ζαχαριουδάκης, Χότζα) αλλά με την προσθήκη του Τίτου Κουτεντάκη από την ΠΑΕ πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε στο 60’ ο Φαϊτάκης μετά από κάθετη πάσα του Κουτσουπιά ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι με Σταυρόπουλο και Φανουράκη.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε μετά το γκολ για την ισοφάριση με τον Καλαφάτη να κρατάει το μηδέν με σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μπρέγκου και Νότα.

Κ19 ΟΦΗ: Καλαφάτης, Κουτσουπιάς, Σέχου, Χνάρης, Μπλίντο (90′ Βασιλάκης), Φανουράκης (82′ Μερκούρης), Πορτοκαλίδης, Αδαμάκης, Κουτεντάκης, Φαϊτάκης, Σταυρόπουλος (71′ Δάρλας)

Κ19 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναγάκος, Σκαρλατίδης (82′ Τακεσιάν), Διαμαντής, Λιναρδάκης, Κοκκάκης, Λιατίφης (71′ Καραγκούνης), Ρομάνο (71′ Μπεβάρνος), Ορμενάι, Νότας, Μπρέγκου, Λαζάρης

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button