Υγεία & Διατροφή

«Είναι σαν να πήραμε δυο νίκες απόψε, έχουμε το goal average» – Galaksias Portal News

Στη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και στη δυναμική του ΟΑΚΑ στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την επικράτηση (89-81) επί της Μπαρτσελόνα, κάνοντας λόγο για διπλή νίκη, καθώς το «τριφύλλι» ισοφάρισε τη διαφορά της ήττας του από το πρώτο ματς και πλέον υπερτερεί των Καταλανών στο goal average.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά κάναμε λάθη, δώσαμε εύκολους πόντους, χάσαμε ριμπάουντ. Μιλήσαμε για αυτό στα αποδυτήρια. Στην τελευταία περίοδο επιτεθήκαμε εξαιρετικά με τον Σλούκα και τον Ναν όταν μπήκε στο ματς.

Στο ΟΑΚΑ έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι από το -16 κόντρα στην Μπαρτσελόνα που ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι σήμερα, καθώς τώρα είμαστε εμείς.

Μπορεί να κερδίσαμε με οκτώ πόντους, όσους χάσαμε στην Ισπανία, αλλά στο goal average είμαστε στο +43 και είναι μεγάλο αβαντάζ ενόψει των τριών αγώνων που μένουν. Οπότε είναι σαν διπλή νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίξαμε μπροστά σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη. Τώρα έχουμε τρία παιχνίδια ακόμα και πάμε βήμα-βήμα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button