Υγεία & Διατροφή

Γι’ αυτό θα μείνουμε χωρίς τουρισμό – Μόνο 15 ευρώ στη Σικελία μία ποικιλία γίγας μαζί με κοκτέιλ !

Απίστευτό κι όμως αληθινό. Την ώρα που στην Ελλάδα έχει γίνει απαγορευτικό το να βγεις να φας διότι τα πάντα έχουν ακριβύνει και το φαγητό ειδικά στα νησιά είναι υπόθεση για γεμάτα πορτοφόλια τουριστών,  στη γειτονική Ιταλία φαίνεται πως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Η «Ζούγκλα»… βρήκε λοιπόν από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ένα εστιατόριο στο Παλέρμο της Σικελίας όπου μια τεράστια ποικιλία γίγας κοστίζει μόλις 15 ευρώ ! Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Στα 15 ευρώ σου προσφέρουν και δωρεάν ένα κοκτέιλ. Όλα αυτά σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για σκεφτείτε πόσα χρήματα κοστίζει ακριβώς το ίδιο πιάτο με το ποτό σε κάποιο ελληνικό νησί ; Σίγουρα τα διπλάσια, τα τριπλάσια και βάλε…. ανάλογα και με το πόσο… ντίβες το παίζουν τα μαγαζιά.

Δείτε λοιπόν κύριοι της εστίασης, κύριοι ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων πώς οι Ιταλοί ξέρουν από τουρισμό. Και γι’αυτό έτσι όπως πάτε , με το να χρεώνετε υπέρογκα ποσά στους τουρίστες και όχι μόνο μάλλον θα τους βλέπετε και θα μας βλέπετε με το κιάλι…

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button