ΑθλητικάΕνημέρωση

«Είναι ντροπή αυτό με τη διαιτησία, ο διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, έχοντας πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε ότι o διαιτητής έσπρωξε τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι και για μη τιμωρία του Γεβντάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

“Υπάρχουν δύο σημεία. Παίξαμε τέλεια τακτικά, ελέγξαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αξίζαμε τη νίκη. Αυτό που είδαμε σήμερα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.

Ο διαιτητής έσπρωχνε μια ομάδα, της έδωσε πέναλτι που δεν ήταν, δεν της έδωσε κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη σε παίκτη (σ.σ. Γεντβάι). Αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Δεν μας έδωσε φάουλ κάποια έξω από την περιοχή, τους έδινε πολύ εύκολα φάουλ. Είναι απίστευτο να έρχεσαι από άλλη χώρα και να σφυρίζεις έτσι, να έχεις μια συμπεριφορά προς μια ομάδα.

Δείτε το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι κάνουν οι διαιτητές τι θέλουν. Θέλουν να καταστρέψουν την ισορροπία του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button