Υγεία & Διατροφή

Πέθανε ο 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια κοντά στο σχολείο του – Galaksias Portal News

Ο 15χρονος έφηβος που δέχθηκε άγρια επίθεση από πολλά άτομα χθες, Πέμπτη (4/4), στην έξοδο του σχολείου του στο Βιρί-Σατιγιόν, απεβίωσε σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου, νωρίς το απόγευμα, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία του Εβρί.

Η έρευνα, ξεκίνησε αρχικά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά αφορά πλέον τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της ομαδικής επίθεσης στα περίχωρα ενός σχολικού συγκροτήματος, επισημαίνει ο εισαγγελέας Γκρεγκουάρ Ντουλέν. «Οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστούν οι συνθήκες των εγκληματικών αυτών γεγονότων και να επιτραπεί η σύλληψη των αυτουργών», προστίθεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Απριλίου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Έχοντας δεχθεί «βίαιη επίθεση από πολλά άτομα», ο έφηβος «βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από έναν περαστικό σε έναν δρόμο που βρίσκεται κοντά στο γυμνάσιό του». Το θύμα, υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης και απεβίωσε νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα.

«Θα σταθούμε αδιάλλακτοι μπροστά σε κάθε μορφή βίας», δήλωσε πριν από την ανακοίνωση του θανάτου του παιδιού ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα άλλο σχολικό συγκρότημα, στο Παρίσι. Το σχολείο «πρέπει να παραμείνει ένα άδυτο» μπροστά σε «ένα είδος ασυγκράτητης βίας μεταξύ των εφήβων μας», πρόσθεσε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button