ΑθλητικάΕνημέρωση

Οργή από Αλμερία και Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία, «φωνάζουν» για «κλοπή» στο Μπερναμπέου – Galaksias Portal News

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε μεγάλη εντός έδρας ανατροπή, επί της Αλμερία (3-2) με τους φιλοξενούμενους αλλά και την Μπαρτσελόνα να καυτηριάζουν τις διαιτητικές αποφάσεις που υπήρξαν στον αγώνα του “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Με μία τεράστια ανατροπή από το 0-2 και σκοράροντας το γκολ της νίκης στο 90΄+9, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της ουραγού, Αλμερία, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της La Liga. Το γήπεδο “κατηφόρισε” στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες του Αντσελότι να σημειώνουν τρία γκολ και τον Καρβαλιάλ να ολοκληρώνει τη μεγάλη ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, καθώς πέραν από το γεγονός ότι τους ακυρώθηκε γκολ στο 64 -με το σκορ στο 1-2 “φωνάζουν” για χέρι του Βινίσιους στο 67′, φάση στην οποία ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε σε 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, αρκετοί παίκτες της Αλμερία εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την αντιμετώπιση που είχαν από τη διαιτητική ομάδα, κάνοντας λόγω για “κλοπή”!

“Κάποιος αποφάσισε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ και έτσι έγινε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρκ Πουμπίλ μετά το τέλος του αγώνα, με τον Γκονζάλο Μελέρο από τη σειρά του να μην «μασά» τα λόγια του και να τα βάζει ανοικτά με τους διαιτητές:

“Φεύγουμε με την αίσθηση ότι μας έκλεψαν το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα από έξω για να μπουν στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πουθενά να το πιασεις. Το σημερινό ξεπερνά κάθε όριο. Μας απείλησαν και συν τοις άλλοις θα νομίζουν ότι τα έκαναν όλα καλά. Με πονάει πολύ, αλλά η LaLiga απέχει έτη φωτός από την Premier”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Ισπανός μέσος

Τη διαιτησία του Ρεάλ – Αλμερία σχολίασε -μάλιστα- και ο προπονητής ης Μπαρτσελόνβα, Τσάβι, μετά το 4-2 των Καταλανών στην έδρα της Μπέτις, διαμαρτυρόμενος για εύνοια της διαιτησίας υπέρ των “μερένγκες”.

Ο Τσάβι όταν ρωτήθηκε, ήταν αρκετά αιχμηρός. “Αν μιλήσω ανοιχτά, θα τιμωρηθώ, αλλά όλοι είδαν τι έγινε. Έχω ξαναπεί ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ταιριάζουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά τα βλέπουμε όλοι. Θυμάμαι το πέναλτι στη Γρανάδα, το γκολ του Φέλιξ με τη Γρανάδα και δεν λέει κανένας τίποτα. Θα είχαμε ήδη έξι βαθμούς παραπάνω. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά πραγματικότητα”, ανέφερε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης: Οργή από Αλμερία και Μπαρτσελόνα για τη διαιτησία, «φωνάζουν» για «κλοπή» στο Μπερναμπέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button