Επικαιρότητα

«Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο» – Galaksias.com

Ευχαριστημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης από την προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού στο αποψινό ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Κρητικός τεχνικός που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αναφέρθηκε και στο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί την Τρίτη, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι ντροπή να γίνονται οι αγώνες χωρίς φιλάθλους.

Αρχικά ανέφερε για το ματς: «Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος, που είμαι εδώ, μαζί σας και στον τόπο μου. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά και πιστεύω ότι η εικόνα μας ήταν καλή. Δεν δεχθήκαμε ευκαιρίες, ενώ είχαμε κάποιες από την πλευρά μας. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε και ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Έχουμε το παιχνίδι την Τρίτη για το Κύπελλο, που είναι επίσης σημαντικό και για τις δύο ομάδες».

Για το παιχνίδι της Τρίτης υπογράμμισε: «Σε τρεις μέρες δεν μπορούν να αλλάξουν πράγματα σε τακτικό επίπεδο. Το μόνο που μπορεί να διαφοροποιηθεί είναι τα πρόσωπα και θα περιμένουμε να δούμε ποιοι θα παίξουν. Αυτό ισχύει βέβαια και για τις δύο ομάδες».

Για τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας του: «Στο πρώτο ημίχρονο επιλέξαμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Μέχρι το πέναλτι δεν είχαμε δεχθεί κάποια φάση. Εμείς είχαμε την ευκαιρία του Σενγκέλια και κάποιες καλές προϋποθέσεις. Άγχος υπήρχε για μας και για τον ΟΦΗ, ενώ μπορώ να πω ότι οι στιγμές ήταν περισσότερο για τον αντίπαλο παρά για μας».

Κλείνοντας, επισήμανε για το γεγονός ότι τα παιχνίδια γίνονται χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες: «Ένα πράγμα που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε και το επαναλαμβάνουμε, το κάνουμε πιο μεγάλο. Οπότε πρέπει να περάσει ο καιρός και να επανέλθουμε στην κανονικότητα, γιατί είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button