Τρόπος Ζωής

Οι άνθρωποι δεν θέλουν οι σταρ της ποπ να είναι «πολιτικοποιημένες» ή «έξυπνες» – Galaksias Portal News

Οι άνθρωποι δεν θέλουν οι σταρ της ποπ να είναι «πολιτικοποιημένες» ή «έξυπνες» σημείωσε η γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa.

Η τραγουδίστρια της ποπ, Dua Lipa, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος το τρίτο της άλμπουμ σε μια νέα συνέντευξη ανέφερε ποιες πιστεύει ότι είναι οι προσδοκίες για τους ανθρώπους που κάνουν ότι και η ίδια.

«Δεν ξέρω αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μου αρέσει να διαβάζω βιβλία ή πιστεύουν ότι αυτές οι συζητήσεις είναι δικές μου» είπε στη συνέντευξή της στο Rolling Stone.

«Νομίζω ότι είναι θέμα του τι θέλουν οι άνθρωποι από τους αστέρες της ποπ. Δεν θέλουν να είσαι πολιτικοποιημένη. Δεν θέλουν να είσαι έξυπνη. Όχι ότι προσπαθώ να αποδείξω κάτι για τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για μένα από αυτό που κάνω» εξήγησε.

Στην ίδια συνέντευξη, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα αστεία που γίνονται για το ότι είναι συνεχώς σε διακοπές. «Νομίζω ότι ο κόσμος γρήγορα ξεχνάει ότι ήμουν σε περιοδεία μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Ένιωσα ότι έχασα τόσο πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Δείχνει πόσο μικρό είναι το εύρος της προσοχής μας και αυτό συμβαίνει επειδή η μουσική κυκλοφορεί πολύ πιο γρήγορα» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Dua Lipa είπε επίσης ότι η συμπεριφορά στο παρελθόν ορισμένων συγκροτημάτων από την εποχή της Britpop, συμπεριλαμβανομένων των Blur και Oasis, ήταν «ενοχλητική».

«Μερικές φορές πρέπει να διαχωρίζεις την τέχνη από τον άνθρωπο… Είναι περισσότερο το μουσικό στοιχείο, η πτυχή με την οποία είμαι πραγματική συνδεδεμένη. Ο τρόπος που ενήργησαν [ορισμένοι καλλιτέχνες της Britpop], τα πράγματα που έχουν κάνει, είναι σίγουρα ενοχλητικοί» υποστήριξε.

To άρθρο Dua Lipa: Οι άνθρωποι δεν θέλουν οι σταρ της ποπ να είναι «πολιτικοποιημένες» ή «έξυπνες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button