ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Εφιάλτης η σχολική εκδρομή για 15χρονο στα Ιωάννινα – Έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του

Η σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα φαίνεται πως μετατράπηκε σε εφιάλτη για έναν 15χρονο μαθητή Γυμνασίου από το Πήλιο, καθώς όπως κατήγγειλε ο πατέρας του μαθητή στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (6/4) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας στην αστυνομία, o 15χρονος γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με παραγγελία εισαγγελέα δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button