ΑθλητικάΕνημέρωση

Σε δίκη ο Λουίς Ρουμπιάλες για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο – Galaksias Portal News

Σε δίκη οδηγείται τελικά ο Λουίς Ρουμπιάλες, για την κίνηση του να φιλήσει την παίκτρια της Ισπανίας, Τζένι Ερμόσο, στην απονομή του τροπαίου του Μουντιάλ γυναικών.

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF), Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος αποκλείστηκε από τη FIFA για τα επόμενα τρία χρόνια, από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άθλημα, παραπέμπεται τελικά σε δίκη για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο, στην απονομή του τελικού του Μουντιάλ γυναικών, το οποίο κατέκτησε η εθνική Ισπανίας.

Αυτό προέκυψε από την αρμόδια εισαγγελία της Μαδρίτης η οποία ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα και αποφάσισε ο Ρουμπιάλες θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης και θα δικαστεί, καθώς κρίθηκε ότι το φιλί που έδωσε στην Ισπανίδα διεθνή δεν ήταν συναινετικό.

Ο Ρουμπιάλες, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του τον περασμένο Σεπτέμβριο, υποστήριξε ότι το φιλί ήταν συναινετικό, αλλά η Ερμόσο στην κατάθεση της στην εισαγγελία τον διέψευσε, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα ανεχθεί να αμφισβητηθεί ο λόγος μου».

Ο Ρουμπιάλες σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναγνωρίσει το λάθος του, εκφράζοντας όμως τη θέση του πως δεν πρόκειται για μια σεξουαλική επίθεση.

To άρθρο Σε δίκη ο Λουίς Ρουμπιάλες για το φιλί στην Τζένι Ερμόσο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button