ΑθλητικάΕνημέρωση

Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης αποκλείστηκαν από το Miami Open – Galaksias Portal News

O Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης ηττήθηκαν στο διπλό του Miami Open με 2-0 σετ(με 7-5, 7-6) από τους Ραμ – Σάλσμπερι και έμειναν εκτός συνέχειας στο Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν τα κατάφεραν απέναντι στους αρκετά πιο έμπειρους Ραμ και Σάλσμπουρι, με τους δυο Έλληνες αθλητές να χάνουν 2-0 σετ(7-5, 7-6) και να αποχωρούν από το Miami Open.

Aπό την αρχή το έργο των δυο ήταν αρκετά δύσκολο, με τους Ραμ – Σάλσμπερι να κάνουν μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ. 

Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης απάντησαν με μπρέικ στο όγδοο γκέιμ, ωστόσο η ανωτερότητα των Ραμ – Σάλσμπερι είχε ως αποτέλεσμα το σετ να κλείσει με 7-5 υπέρ τους, αφού κατάφεραν να προβούν σε δεύτερο μπρέικ.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες κράτησαν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι Ραμ και Σάλσμπουρι «έσπασαν» δύο σερί σερβίς του Τσιτσιπά για να περάσουν μπροστά με 6-3 και τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Με αυτό τον τρόπο ο Τσιτσιπάς ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αμερική δίχως να καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο και πλέον στρέφει την προσοχή του στις επόμενες διοργανώσεις.

 

 

To άρθρο Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης αποκλείστηκαν από το Miami Open δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button