Τρόπος Ζωής

Με τη μηχανή έχει κινδυνεύσει η ζωή μου, έχω τρομάξει πολύ και κατά τη διάρκεια πτήσης – Galaksias Portal News

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, και μεταξύ αλλων αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τον κίνδυνο.Η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε μάλιστα και την πλέον τρομακτική στιγμή που έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

Είσαι ένας άνθρωπος που αγαπά τον κίνδυνο. Αυτό είναι ένα μικρό κόλπο για να αντιμετωπίζεις το φόβο σου ή μια συνειδητή απόφαση;

Όταν ήμουν μικρή, παίζαμε με την κολλητή μου ένα παιχνίδι: βάζαμε πολύ επικίνδυνους στόχους τους οποίους έπρεπε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε. Αυτό ισχύει και στη ζωή μου. Βάζω έναν πολύ επικίνδυνο στόχο και πηγαίνω προς τα εκεί, ακόμα κι αν φοβάμαι. Κάποιες φορές είναι σαν να προκαλώ το φόβο. Το ότι οδηγώ μηχανή ωστόσο δεν συνάδει με το φόβο μου για την απώλεια, καθώς η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο από το πρωί έως το βράδυ.

Έχει κινδυνεύσει ποτέ η ζωή σου;

Στη μηχανή, ναι, έχει κινδυνεύσει. Επίσης, είχα τρομάξει πολύ κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Νόμιζα ότι θα πέθανα, ήταν η μοναδική φορά που σκέφτηκα: «ΟΚ, αυτό είναι ο θάνατος». Έπιασα το χέρι του συζύγου μου και είπα: «Αυτό τώρα δεν είναι ούτε ταινία ούτε όνειρο, είναι η αλήθεια, πέφτουμε».

Πως ήταν εκείνα τα δευτερόλεπτα;

Σκεφτόμουν τα παιδιά μου, τα οποία τότε ήταν μικρά και, ευτυχώς, δεν ήταν στο αεροπλάνο, και ήμαστε σφιχταγκαλιασμένοι με τον Έντι – εγώ είμαι ο τύπος που φωνάζει, ενώ εκείνος αντιδρά σιωπηλά.

To άρθρο Ναταλία Δραγούμη: Με τη μηχανή έχει κινδυνεύσει η ζωή μου, έχω τρομάξει πολύ και κατά τη διάρκεια πτήσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button