ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο διαιτητής Μοχάμεντ Αλ Χακίμ στο ντέρμπι της Super League – Galaksias Portal News

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε της επιλογές της ΚΕΔ για τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα ματς της 25ης αγωνιστικής στη Super League, με το Παναθηναϊκός – Άρης να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Τον Σουηδό Μοχάμεντ Αλ Χακίμ επέλεξε η ΚΕΔ για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη (28.02.2024 / 21:00) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Αλ Χακίμ θα έχει βοηθούς τους Φρέντρικ Κλίβερ, Μεχμέτ Κουλούμ, ενώ καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα ασκήσει ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ και AVAR ο Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ.

Ο Σκανδιναβός είναι γνώριμος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό, αφού έχει ήδη έρθει στη χώρα για άλλες τέσσερα παιχνίδια. Η αρχή έγινε στα περυσινά πλέι οφ, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ (1-2), ενώ φέτος διαιτήτευσε τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Άρης (4-1), ΑΕΚ-Άρης (1-0), ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (2-2).

Στις υπόλοιπες συναντήσεις της 25ης ημέρας, στον αγώνα Παναιτωλικός – Ολυμπιακός ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης με VAR τον Ανδρέα Γκάμαρη, στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα θα σφυρίξει ο Δημήτρης Μαλούτας με VAR τον Χρήστο Βεργέτη και στη συνάντηση Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με VAR τον Άγγελο Ευαγγέλου.

Στα Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά, Ατρόμητος – Λαμία και Βόλος – ΟΦΗ ορίστηκαν αντίστοιχα οι, Ευάγγελος Μανούχος (VAR ο Πέτρος Τσαγκαράκης), Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (VAR ο Σπύρος Ζαμπαλάς) και Κωνσταντίνος Ανδριανός (VAR ο Στάθης Γκορτσίλας).

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης: Ο διαιτητής Μοχάμεντ Αλ Χακίμ στο ντέρμπι της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button