Υγεία & Διατροφή

Ελεύθερος ο γνωστός DJ που συνελήφθη για ναρκωτικά – Galaksias Portal News

Ελεύθερος αφέθηκε ο γνωστός DJ που συνελήφθη από την αστυνομία προ ημερών στην επαρχιακή οδό Θέρμου-Πλατάνου έχοντας ναρκωτικά στην κατοχή του.

Ο DJ είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου στην Επαρχιακή Οδό Θέρμου- Πλατάνου και σε έλεγχο στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 98,2 γραμμάρια κάνναβης, 2,3 γραμμάρια κοκαΐνης, 4.000 ευρώ, 5 ναρκωτικά δισκία και 1 κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ουδέποτε από την σχηματισθείσα από την αρμόδια αστυνομική αρχή δικογραφία έγινε λόγος για εμπόριο ναρκωτικών, σε κανένα έγγραφο της υποβληθείσας δικογραφίας δεν αναφέρθηκε, ίσως και συμπερασματικά, ότι πιθανολογείται ότι ο εντολέας μου προβαίνει σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών», τονίζει ο δικηγόρος του, Ιωάννης Ψάρρης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του:

«Μετά από την εντολή και εκπροσώπηση από τον Ιωάννη Ψάρρη ποινικής υποθέσεως ενός νεαρού που τυγχάνει να βιοπορίζεται ως DJ και προς αποφυγή παρερμηνειών σχετικά με την εμπλοκή του σε δικογραφία που σχηματίστηκε την 07-02-2024 από το ΑΤ Θέρμου, αλλά και προς ανάσχεση πρόσφατων δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για εμπόριο ναρκωτικών, σας καθιστώ γνωστό :

Ουδέποτε από την σχηματισθείσα από την αρμόδια αστυνομική αρχή δικογραφία έγινε λόγος για εμπόριο ναρκωτικών, σε κανένα έγγραφο της υποβληθείσας δικογραφίας δεν αναφέρθηκε, ίσως και συμπερασματικά, ότι πιθανολογείται ότι ο εντολέας μου προβαίνει σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του από την πρώτη στιγμή ανέφερε ότι προοριζόταν για δαπάνη σχετικά με ακίνητη περιουσία, προ δε των εξηγήσεων του στην αρμόδια Δικαστική Αρχή προσκόμισε πρόσφατο έγγραφο της ΑΑΔΕ που αποδείκνυε τον ισχυρισμό του αυτό και το οποίο δεν μπορούσε να προσκομισθεί σε προηγούμενο δικονομικό στάδιο.

Ως εκ τούτου και κατόπιν των εξηγήσεων του στην αρμόδια Δικαστική Αρχή είναι ελεύθερος, δίχως, όπως προαναφέρθηκε να υπάρχει εις βάρος του καν κρίση για εμπόριο ναρκωτικών.»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button