Επικαιρότητα

Τα 3 top πρωινά με πρωτεΐνες και χαμηλές θερμίδες για να τρως κάθε πρωί και να αδυνατίσεις – Galaksias.com

3 νόστιμα και υγιεινά πρωινά που σε βοηθούν να επιτύχεις τους στόχους σου για απώλεια βάρους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πρωινό παίζει καθοριστικό ρόλο στη συνολική υγεία. Όχι μόνο η τροφή που βάζουμε στο σώμα μας το πρωί έχει σημαντικό αντίκτυπο στο πώς αισθανόμαστε όλη την υπόλοιπη ημέρα, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Εάν επιθυμείς λοιπόν μια πιο λεπτή μέση, η επιλογή ενός πρωινού με χαμηλές θερμίδες και υψηλό σε πρωτεΐνη είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις.

3 πρωινά με full πρωτεΐνες και χαμηλά σε θερμίδες

1. Tofu Scramble

«Το tofu scramble με λαχανικά είναι ένα αλμυρό και γεμάτο πρωτεΐνες πρωινό», λέει η διατροφολόγος Carolina Schneidert. «Το τόφου, μια πλήρης πηγή φυτικής πρωτεΐνης, είναι βέβαιο ότι θα σας κρατήσει χορτάτους, ενώ τα πολύχρωμα λαχανικά παρέχουν απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα. Συνδυάστε το με μια τορτίγια ολικής αλέσεως για μια πιο υγιεινή εναλλακτική μπουρίτο πρωινού».  Αν και είναι χαμηλό σε θερμίδες, καθιστώντας το μια φανταστική επιλογή για όσους προσέχουν το βάρος τους, δεν τσιγκουνεύεται τη διατροφική του αξία, ειδικά στο τμήμα πρωτεϊνών. Το καλύτερο μέρος είναι ότι, όπως και τα αυγά ομελέτα, μπορείς να προσθέσεις σχεδόν οτιδήποτε θέλεις στο μείγμα.

2. Smoothie με μπανάνα και φράουλα

«Μια εξαιρετική επιλογή smoothie για να ξεκινήσετε τη μέρα σας είναι αυτό το smoothie μπανάνας και φράουλας », λέει η διαιτολόγος McKenzie Jones στο She Finds. «Προσθέστε μια μεζούρα πρωτεΐνης σε σκόνη. Όχι μόνο είναι νόστιμα, αλλά τα smoothies μπανάνας και φράουλας αποτελούν επίσης ένα αναζωογονητικό πρωινό γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Όταν παίρνετε τη φυσική γλυκύτητα των ώριμων φραουλών και την κρεμώδη υφή της μπανάνας, έχετε ένα ταίρι φτιαγμένο στον παράδεισο της γεύσης – χωρίς πρόσθετα σάκχαρα».

Φωτογραφία unsplash

3. Τυρί κότατζ με ανανά και σπόρους chia

Το τυρί cottage είναι στην πραγματικότητα μια εκπληκτικά εξαιρετική, χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, τροφή σε πρωτεΐνη και ασβέστιο, που μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στην απώλεια βάρους αλλά και να ενισχύσει την υγεία των οστών.Πασπάλισε μερικούς σπόρους chia, οι οποίοι είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και ωμέγα-3.

Πηγή: theissue.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button