ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου στο Αγρίνιο – Galaksias Portal News

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει στη δράση το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών Παναιτωλικός – Άρης και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Λίγες εβδομάδες μετά το σαρωτικό πέρασμα του από το Αγρίνιο για τη Super League, ο Άρης επιστρέφει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για να παίξει με τον Παναιτωλικό. Ωστόσο, εκείνο το 0-4 μοιάζει δύσκολο να επαναληφθεί.

Αφενός επειδή τα «καναρίνια» άρχισαν να συνέρχονται, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να αποκλείει – και μάλιστα με δύο νίκες – τον ΟΦΗ και αφετέρου, επειδή νίκησε και στο πρωτάθλημα τον Ατρόμητο (1-0), παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου έρχονται από δυο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες (1-1 στις Σέρρες και 0-0 στα Γιάννινα) και πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός πλέι οφ, ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο αποψινός ημιτελικός Κυπέλλου στο Αγρίνιο είναι ιστορικής σημασίας για τις δύο ομάδες, μιας και οι Αγρινιώτες βρίσκονται για πρώτη φορά στους “4” του θεσμού, ενώ οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν την πρώτη τους πρόκριση σε τελικό μετά από 14 χρόνια, αλλά και το πρώτο τρόπαιο μετά από 53 χρόνια.

Ο αγώνας Παναιτωλικός – Άρης έχει ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία, αφού θα είναι ο πρώτος που θα γίνει με κόσμο στις κερκίδες ύστερα από δύο μήνες, μιας και σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2024 βγαίνει το λουκέτο της κυβέρνησης στα γήπεδα της Super League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της ημιτελικής φάσης:

13/02/2024 Παναιτωλικός – Άρης 19:30

14/02/2024 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 19:30

21/02/2024 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:00

06/03/2024 Άρης – Παναιτωλικός 19:00

*Ο νικητής από το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό.

To άρθρο Παναιτωλικός – Άρης: Πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου στο Αγρίνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button