ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«100 ημέρες απομένουν μέχρι τον τελικό της Αθήνας» – Galaksias Portal News

«100 ημέρες απομένουν μέχρι τον τελικό της Αθήνας». Η UEFA άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Europa Conference League, που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ, στην «Opap Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μία επίσης ιστορική ημερομηνία, αφού στις 29/5/1453 έγινε η Άλωση της Πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της για την έδρα του τελικού, στη συνεδρίασή της στις 28 Ιουνίου 2023 στη Νιόν, αφού το γήπεδο της ΑΕΚ πέρασε με επιτυχία τους σχετικούς ελέγχους και θα φιλοξενήσει τον τελικό της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης

Έτσι σε λιγότερο από ένα χρόνο η Ελλάδα φιλοξενεί ένα ακόμα κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού της UEFA, αφού στις 16 Αυγούστου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» η Μάντσεστερ Σίτι συνάντησε και νίκησε (5-4 στα πέναλτι) τη Σεβίλλη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στον αγώνα για το ευρωπαϊκό Super Cup.

Όπως είναι γνωστό η UEFA έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο τελικός του Champions League 2023/24, θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου 2024 στο Λονδίνο, στο στάδιο Wembley, ενώ εκείνος του Europa League 2023/24, είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου 2024 στο Δουλβίνο και το «Aviva Stadium».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button