Κόσμος

Με παραμορφωτικούς φακούς προσπαθεί να ρίξει σκιές στον Στέφανο Κασσελάκη – Galaksias.com

Για προσπάθεια να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να ρίξει σκιές στον αρχηγό του, Στέφανο Κασσελάκη, κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά.

Σε απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο η κ. Κεχαγιά αναφέρει: «Προφανώς και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για το γεγονός πως ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να της γυρίζει την πλάτη λίγους μόλις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, κάτι που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα ποιοτικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά σ’ αυτήν τη διαπίστωση και υπό το βάρος της καταδίκης της από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για ζητήματα Κράτους Δικαίου επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον πρόεδρο του προσπαθώντας να πείσει ότι «όλοι το ίδιο είναι». Χρησιμοποιεί παραμορφωτικούς φακούς για να υπονομεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ρίξει σκιές στον αρχηγό της Στέφανο Κασσελάκη.

Ματαιοπονεί! Στις ΗΠΑ η επιχειρηματικότητα για τους απόδημους Έλληνες είναι συνυφασμένη με τη διαφάνεια και τη νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα σε αντίθεση με πρακτικές στις οποίες έχουν συνηθίσει διάφορες οικογένειες που πλουτίζουν με αδιαφανή και πολλές φορές «αδιευκρίνιστο» τρόπο ακόμη και μέσω εξωχώριων εταιρειών.

Προφανώς έχοντας μάθει να λειτουργούν μ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς μάλιστα να φορολογούνται όπως όλοι οι απόδημοι επιχειρηματίες ακόμη και για το τελευταίο ευρώ/ δολάριο θεωρούν ότι όλοι οι άλλοι καταφεύγουν στα ίδια μέσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button