ΕνημέρωσηΟικονομία

Κατατίθεται την Παρασκευή στη Βουλή ο Προϋπολογισμός 2022

Ωστόσο, το παράθυρο των πρόσθετων παρεμβάσεων για τη στήριξη των νοικοκυριών που βρίσκονται αντιμέτωπα με το κύμα ανατιμήσεων δεν κλείνει. Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας,μιλώντας χθες στην τηλεόραση του Σκάι, δήλωσε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα αξιολογηθεί εκ νέου ο δημοσιονομικός χώρος και οι αποφάσεις θα ληφθούν σε πολιτικό επίπεδο τον Δεκέμβριο.

Τώρα εάν η κυβέρνηση θα μοιράσει μέρισμα ο υπουργός Οικονομικών είπε πως αν υπάρχει πρόσθετο περιθώριο θα δοθεί προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και της υγειονομικής κρίσης. «Η ελληνική οικονομία πρέπει να σταθεί δίπλα στα ελληνικά νοικοκυριά και προτεραιότητα της κυβέρνησης ήταν και είναι να περιοριστούν οι συνέπειες από την ενεργειακή κρίση στους ελληνικούς προϋπολογισμούς», είπε, προσθέτοντας ότι «θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες σε αυτό το πεδίο και ταυτόχρονα θα δούμε τι ανάγκες υπάρχουν στο υγειονομικό πεδίο». Σε κάθε περίπτωση πάντως «αν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος θα κατευθυνθεί στις προτεραιότητες της κυβέρνησης».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger