ΕνημέρωσηΠολιτική

Η νέα… Μπάρμπι ερωμένη του Πούτιν – Ποια είναι – Galaksias Portal News

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, μια ξανθιά «Barbie» έχει «κλέψει» την καρδιά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πρόκειται για την Εκατερίνα Μιζούλινα, η οποία είναι 39 ετών, έχει σπουδάσει ιστορικός τέχνης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, είναι και επικεφαλής της Ρωσικής Ένωσης Ασφαλούς Διαδικτύου υπέρ του Κρεμλίνου, η οποία έχει αναδειχθεί ως η σέξι «φύλακας της ηθικής» του 71χρονου Πούτιν.

«Η Κάτια Μιζουλίνα είναι απόλυτα του γούστου του Πούτιν. Αυτός ο [υπερβολικός] τύπος της Barbie του ταίριαζε πάντα πολύ», είπε η Ρωσίδα υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Όλγα Ρομάνοβα στο κανάλι 24 της Ουκρανίας.

Η Μιζουλίνα, κόρη μιας σκληροπυρηνικής γυναίκας Ρωσίδας βουλευτή κατά της Ουκρανίας, εργάζεται για να αποσιωπήσει κάθε κριτική στον Πούτιν στο διαδίκτυο, ειδικά ότι έχει σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Πούτιν, ο οποίος χώρισε τη 30χρονη σύζυγό του, Λιουντμίλα, το 2014, φημολογείται εδώ και καιρό ότι είναι σε σχέση με την 40χρονη πρώην Ολυμπιακή γυμνάστρια Alina Kabaeva — και το ζευγάρι πιστεύεται ότι έχει δύο ή τρία παιδιά.

Ωστόσο, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης και τα ανεξάρτητα ρωσικά κανάλια Telegram ισχυρίζονται ότι πήρε «φωτιά» για τη συντροφιά της Μιζουλίνα.

Η Μιζουλίνα αποφοίτησε από τη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου το 2004, με πτυχία στην ιστορία της τέχνης, αλλά και στην ινδονησιακή γλώσσα.

Εργάστηκε ως μεταφράστρια για επίσημες ρωσικές αντιπροσωπείες, που επισκέφθηκαν την Κίνα πριν ενταχθεί στο Safe Internet League, το 2017.

«Το ασφαλές Διαδίκτυο, που λέγεται ότι υποστηρίζεται οικονομικά από τον υπερεθνικιστή “χριστιανό δισεκατομμυριούχο” Konstantin Malofeev, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών λογοκρισίας της Ρωσίας», ανέφερε η ρωσική εφημερίδα Novaya Gazeta.

Ως επικεφαλής του Διαδικτύου, η Μιζουλίνα έχει υποστηρίξει τη λογοκρισία στο διαδίκτυο, τα πρόστιμα και τις κυρώσεις κατά των μέσων ενημέρωσης και των social media.

Η Μιζουλίνα φέρεται να είπε σε μια ομιλία του τον Μάιο του 2022, «Πρώτα, θα καθαρίσουμε την Ουκρανία από τους Ναζί… και μετά θα φτάσουμε στο Google και τη Wikipedia».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button