Επικαιρότητα

Ποιος είναι ο μελισσοκόμος από την Ευρυτανία, που έχει γίνει viral – Galaksias.com

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραχώρησε ο νεαρός μελισσοκόμος Χάρης Σταμάτης, γνωστός σε Instagram και TikTok με τον λογαριασμό «Ορεινή Μέλισσα», ο οποίος γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα social media, με τα βίντεο που ανεβάζει να μετράνε εκατομμύρια views.

Ο viral μελισσοκόμος από τη Μεσοκώμη Ευρυτανίας μίλησε για την ενασχόλησή του με τα social media, εξηγώντας ότι «βγαίνουν χρήματα από αυτό», τη σχέση του με τις μέλισσες, αλλά και ένα από τα πιο διάσημα βίντεο που έχει αναρτήσει, όπου χιλιάδες μέλισσες κάθονται στο γυμνό του σώμα.

Ο viral μελισσοκόμος για το βίντεο με τις χιλιάδες μέλισσες πάνω στο γυμνό του σώμα: Πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς

«Εγώ είμαι μελισσοκόμος και ταυτόχρονα ασχολούμαι με τα social media. Βγαίνουν χρήματα από αυτό. Είναι ένα βίντεο που έχει περάσει στο εξωτερικό και έγινε viral παγκοσμίως. Δεν ήταν κάτι που είπα… θα κάνω αυτό ή εκείνο και θα συμβεί, απλά έγινε», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Σταμάτης, ο οποίος ανεβάζει βίντεο με τις μέλισσές του, ζώα που συναντά, διάφορα φαγητά που ετοιμάζει κ.ά.

Μιλώντας για το viral βίντεο που ανήρτησε, στο οποίο καταγράφονται χιλιάδες μέλισσες να κάθονται πάνω στο γυμνό του σώμα, ο ίδιος εξήγησε: «Δεν το είχα ξανακάνει. Όλα κρέμονται από μία λεπτή γραμμή. Πρέπει να μπορείς να το διαχειριστείς. Αν σε τσιμπήσουν περίπου 30.000 μέλισσες ταυτόχρονα και περάσει τόσο μεγάλη δόση από δηλητήριο, η καρδιά σταματάει. Στην Ελλάδα, όμως, έχουμε την ευρωπαϊκή μέλισσα, που δεν είναι τόσο επιθετική».

«Ο μπαμπάς μου είναι δημόσιος υπάλληλος, αλλά εγώ ήθελα να ασχοληθώ με τις μέλισσες και τα ζώα. Ήταν κάτι που αποφάσισα μόνος μου. Θεωρείται ένα επικίνδυνο χόμπι. Δεν θέλω να το βαφτίσω “δουλειά”, γιατί είναι κάτι που αγαπάω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή. Αν το βαφτίσω “δουλειά”, θα νιώθω ότι δεν θα δώσω όλη μου την αγάπη σε αυτό που κάνω. Το αγαπάω πάρα πολύ, και όχι μόνο τις μέλισσες. Αγαπάω όλα τα ζώα», πρόσθεσε ο Χάρης Σταμάτης σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ο νεαρός μελισσοκόμος γνώρισε από κοντά και το ρομπότ «Σοφία», η οποία επίσης φιλοξενήθηκε στο «The 2night Show», και δεν έχασε την ευκαιρία να την προσκαλέσει στα μελίσσια του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button