Τρόπος Ζωής

Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο – Galaksias Portal News

«Έπρεπε να πω κάτι που μπορεί να μην ήξερα τι θέλω και ‘γω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι» δηλώνει η Λένα Δροσάκη.

Για την περίοδο του χωρισμού με τον πρώην σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και το έντονο ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μίλησε η Λένα Δροσάκη, το απόγευμα της Πέμπτης (04.04.2024), όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Δεν έχω κάνει τον απολογισμό για τις δυσκολίες. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την άνοιξη που μου συμβαίνει. Χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον Αναστάση, τη σχέση μας. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και δηλαδή το έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαι. Τελικά, ναι, είναι απόφαση» εξομολογήθηκε, αρχικά, η όμορφη ηθοποιός.

«Σαφέστατα εκτίμησα περισσότερο τον εαυτό μου. Εννοώ ότι τον εκτίμησα που προσπάθησα, δεν τα εγκατέλειψα σε κανένα επίπεδο και σε κανένα σημείο».

«Τα πεσίματα των δημοσιογράφων ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό νομίζω πως ήταν το χειρότερο κομμάτι. Δεν ξέρω γιατί, ξαφνικά, έπρεπε να απολογηθώ. Έπρεπε να αποδείξω και να απολογηθώ, “πείτε μας γιατί χωρίσατε”! Ναι, εντάξει, όταν εσύ δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή».

 

«Δηλαδή έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι που μπορεί να μην ήξερα τι θέλω και γω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι» συμπλήρωσε, ακόμα, η Λένα Δροσάκη στο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Μπήκαν όμως σε μια σειρά τα πράγματα, δόξα τω Θεώ».

To άρθρο Λένα Δροσάκη: Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button