ΑθλητικάΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ LIVE η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ συγκρούονται στη Λεωφόρο στη ρεβάνς του 0-1 της Τούμπας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παρακολουθήστε LIVE τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πράσινοι έχουν το προβάδισμα μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αποφασισμένος να κάνει την ανατροπή στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τους πράσινους να γκελάρουν (2-2) στην έδρα τους κόντρα στη Λαμία και τον Δικέφαλο του Βορρά να γνωρίζει τη συντριβή (1-4) από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ από το newsit.gr

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή να πέσει η ποινή των Μπακασέτα και Τάισον και τελικά έτσι έγινε, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ξεκινούν, μάλιστα, βασικοί στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Επανεμφάνιση και για τον Φώτη Ιωαννίδη στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ενώ ψήφο εμπιστοσύνης στον Κωνσταντέλια έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Γερμανός elite διαιτητής, Ντάνιελ Σίμπερτ, θα σφυρίξει το παιχνίδι της Λεωφόρου. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Σέιντελ και Ράφαελ Φόλτιν, 4ος ο Κουμπαράκης Στέφανος, ενώ στο VAR ορίστηκε ο επίσης Γερμανός Κόρτους Μπέντζαμιν.

Πέρυσι ο Σίμπερτ είχε διευθύνει επίσης, το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League για τα playoffs.

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ LIVE η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button