ΕνημέρωσηΟικονομία

Σχέδιο για «ποιοτικό» άνοιγμα της οικονομίας σε ξένες επενδύσεις παρουσίασε η κυβέρνηση – Galaksias Portal News

Το Κρατικό Συμβούλιο της Κίνας εξέδωσε ένα σχέδιο δράσης για να «σπρώξει» προς ένα άνοιγμα υψηλού επιπέδου για την κινεζική οικονομία, ενώ προβλέπονται μεγαλύτερες προσπάθειες για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Το Πεκίνο τονίζει ότι οι ξένες επενδύσεις είναι μία σημαντική οικονομική δύναμη στην προσπάθεια επίτευξης του εκσυγχρονισμού της Κίνας, προώθησης της κοινής ευημερίας και ανάπτυξης της κινεζικής, αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας.

«Προκειμένου να προσελκύσουμε, αλλά και να υλοποιήσουμε ξένες επενδύσεις πιο δυναμικά, θα πρέπει σε όλες τις διαστάσεις, με ακρίβεια, αλλά και συνολικά, να ακολουθήσουμε μία νέα αντίληψη ανάπτυξης και να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικά διεθνοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον, που θα είναι προσανατολισμένο προς την αγορά, αλλά και θα βασίζεται στην τήρηση των νόμων. Το περιβάλλον αυτό θα ενισχύει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, αλλά και την ικανότητά τους να αναπτυχθούν στην Κίνα», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχέδιο δράσης.

To άρθρο Κίνα: Σχέδιο για «ποιοτικό» άνοιγμα της οικονομίας σε ξένες επενδύσεις παρουσίασε η κυβέρνηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button