Επικαιρότητα

Γεμάτα τα πινάκια των δικαστηρίων από οφειλέτες του δημοσίου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Στα όριά τους βρίσκονται οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Μαγνησία καθώς η έλλειψη ρευστότητας και τα χαμηλά ποσοστά πρόσβασης σε χρηματοδότηση τις καθιστούν ιδιαίτερα ευάλωτες απέναντι σε κάθε είδους κρίση.

Γεμάτα είναι τα πινάκια του Μονομελούς Πλημελλιοδικείου Βόλου από υποθέσεις οφειλετών προς το δημόσιο. Χθες εκδικάστηκαν επτά υποθέσεις και “επεσαν” καμπάνες . Μετά την πολύχρονη οικονομική κρίση και τον κορωνοϊό , ήρθαν οι πλημμύρες και δεκάδες επαγγελματίες στον Βόλο δεν μπορούν να αποπληρώσουν χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ή χάνουν τις ρυθμίσεις.

Χθες την πόρτα των δικαστηρίων πέρασαν οφειλέτες με δεσμευμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, επαγγελματίες που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κατασχέσεων και τους πλειστηριασμούς και επαγγελματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους.

Δυο στους τρεις επιχειρηματίες είχαν οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία και ακολουθούσαν οι οφειλές προς τράπεζες. Μεγαλύτερη αδυναμία κάλυψης, εμφανίστηκαν να έχουν επαγγελματίες που ασχολούνται με το εμπόριο.

gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button