Τρόπος Ζωής

Έχω περάσει από φάσεις που δεν είχα λεφτά, δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτές – Galaksias Portal News

“Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κάνει το μπαρ σίγουρα, απλώς κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχα αποφασίσει πως δεν θα κάνω κάτι άλλο και πληρωνόμουν αρκετά χαμηλά” δήλωσε ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην “Παραλία” της ΕΡΤ1, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει μέχρι σήμερα και τις μειωμένες οικονομικές απολαβές που είχε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης εξομολογήθηκε πως «έχω τελειώσει φυσικός και τώρα ξανασπουδάζω, κάνω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.

Με την ειδική αγωγή δhλαδή πηγαίνεις για εκπαιδευτικός σε τμήματα ένταξης ή παράλληλης στήριξης για παιδιά με ειδικές ανάγκες ή αναπηρίες. Το ξεκίνησα γιατί θέλω να έχω κάτι πιο σταθερό στη ζωή μου. Το επάγγελμα μας είναι πάρα πολύ ασταθές και γω δεν μπορώ να ζω με αυτό το άγχος».

«Εννοείται πως θέλω να βρω κάτι σταθερό. Δεν θα προωθήσω εδώ πέρα τη φάση La La Land, «κυνηγήστε τα όνειρα σας και όλα θα πραγματοποιηθούν», δεν το ασπάζομαι καθόλου αυτό. Θα συμβεί αν το κυνηγήσεις αλλά μπορεί και να μη συμβεί και είναι πολύ δυσάρεστο. Οπότε πιστεύω πως είναι καλό να έχεις και κάτι άλλο».

  

«Έχω περάσει από φάσεις που δεν είχα λεφτά και δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτές. Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κάνει το μπαρ σίγουρα, απλώς κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχα αποφασίσει πως δεν θα κάνω κάτι άλλο και πληρωνόμουν αρκετά χαμηλά.

Έβγαινε οριακά το πράγμα και γέμισα ψυχοσωματικά, έβγαλα αλωπεκία οπότε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το βιώνει κάποιος αυτό. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Σαββίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

To άρθρο Γιώργος Σαββίδης: Έχω περάσει από φάσεις που δεν είχα λεφτά, δεν θέλω να ξαναγυρίσω ποτέ σε αυτές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button