ΕνημέρωσηΠολιτική

Κεραμέως για Σαϊντού Καμαρά: Αναμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών

Εν αναμονή της απόφασης της Ανεξάρτητης Αρχής Προσφυγών, που στις 30 Μαρτίου θα εκδικαστεί η προσφυγή κατά της απορριπτικής απόφασης παραμονής στην Ελλάδα του ασυνόδευτου πρόσφυγα Σαϊντού Καμαρά, η Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τους καθηγητές και μαθητές τού 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου ενίσχυσαν τον φάκελό του με υλικό σχετικά με τη συμμετοχή και απόδοσή του στο σχολικό περιβάλλον.

Ανάρτηση για την υπόθεση του 18χρονου αριστούχου πρόσφυγα που κινδυνεύει με απέλαση έκανε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μέσω Twitter. Συγκεκριμένα, η υπουργός Παιδείας γράφει:

«Σχετικά με την υπόθεση του Σαϊντού Καμαρά, ο Διευθυντής, οι Καθηγητές, οι συμμαθητές του & το Υπ. Παιδείας μεριμνήσαμε για την ενίσχυση του φακέλου του με υλικό σχετικά με τη συμμετοχή και απόδοσή του στο σχολικό περιβάλλον. Θα αναμένουμε την απόφαση της Αρχής Προσφυγών».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger