ΑθλητικάΕνημέρωση

«Ο Κβαρατσχέλια θα αναλάβει δράση» – Galaksias Portal News

Ο Μπούντου Ζιβζιβάτζε μίλησε για την ερχόμενη αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα, τονίζοντας πως ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια θα αναλάβει βράση και θα επιδιώξει να δώσει στην ομάδα του τη νίκη απέναντι στην «γαλανόλευκη».

Ο Μπούντου Ζιβζιβάτζε ήταν ο πρωταγωνιστής της Γεωργίας στην αναμέτρηση απέναντι στο Λουξεμβούργο, με τον ίδιο να πετυχαίνει δυο γκολ και να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του, η οποία θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας, ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποιος εκ των δυο «μονομάχων» θα προκριθεί στο Euro 2024.

Ο 30χρονος φορ της Καρλσρούης μιλώντας για το σπουδαίο παιχνίδι, ανέφερε πως θέλει από τους φίλους της ομάδας να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα απέναντι στην Εθνική μας ομάδα, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο star του ρόστερ Κβίτσα Κβαρατσκέλια θα αναλάβει δράση.

«Πρέπει να προκριθούμε, η μισή δουλειά έχει γίνει. Ζητώ από τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα με την Ελλάδα.

Μετά την κίτρινη κάρτα του ‘Κβάρα’, υποσχέθηκα στην ομάδα ότι θα φρόντιζα προσωπικά το Λουξεμβούργο, τώρα αφήνω τον Κβαρατσκέλια να αναλάβει την Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζιβζιβάτζε.

 

To άρθρο Ζιβζιβάτζε για το Γεωργία – Ελλάδα: «Ο Κβαρατσχέλια θα αναλάβει δράση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button