ΕκπαίδευσηΕνημέρωση

Κεφαλονιά: Ενάντια στις ανεμογεννήτριες και η τοπική ΕΛΜΕ

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης ζητά αποζημίωση των πληγέντων, αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Σάμης – Πυλάρου και καμία επιπλέον εγκατάσταση ΕΣΠΗΕ

Τον αγώνα των κατοίκων της Κεφαλονιάς ενάντια στις νέες ανεμογεννήτριες που επιχειρείται να τοποθετηθούν στο νησί στηρίζει η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης.

Το σωματείο των καθηγητών και καθηγητριών συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Φορέων διεκδικώντας αποζημίωση των πληγέντων, αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Σάμης – Πυλάρου και καμία επιπλέον εγκατάσταση ΕΣΠΗΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς -Ιθάκης συμπαραστέκεται στον αγώνα του λαού της Κεφαλονιάς για να μην τοποθετηθούν νέες ανεμογεννήτριες.

Ήδη, χθες (16/10/20) ο λαός της Κεφαλονιάς με τον αγώνα του κατάφερε για δεύτερη φορά να ματαιώσει την εκφόρτωση των ανεμογεννητριών και έδιωξε τις δυνάμεις καταστολής.

Η ΕΛΜΕ ΚΙ από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα Φορέων διεκδικώντας:

  • Αποζημίωση των πληγέντων
  • Αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Σάμης – Πυλάρου
  • Καμία επιπλέον εγκατάσταση ΕΣΠΗΕ

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτό τον αγώνα και καλούμε όλους τους συναδέλφους να είναι σε επαγρύπνηση, αφού τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί, και να εκφράσουν την συμπαράσταση τους με την προσέλευση τους στο λιμάνι της Σάμης μέχρι να αποχωρήσει το καράβι που μεταφέρει τις ανεμογεννήτριες. 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ

Διαβάστε Επίσης:

 

 


Πηγή

Show More

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker