ΑθλητικάΕνημέρωση

ΠΑΟΚ – Άρης LIVE για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με τις δύο ομάδες να κάνουν πρεμιέρα με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, στις “μάχες” για τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Άρης βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και απέχει 18 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο αδιάφορος δεν είναι και έδειξε τις δυνατότητές του με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1. Οι “ασπρόμαυροι” από την άλλη πλευρά είναι πιο κοντά από όλους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – Άρης από το Newsit.gr

Για πέμπτη διαδοχική σεζόν θα βρεθούν αντιμέτωποι στα Playoffs του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ με τον Άρη και για έκτη συνολικά στην ιστορία τους. Ο Δικέφαλος έχει καλύτερη συγκομιδή στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τους Κίτρινους, όπου μετρά τρεις νίκες και μια ήττα, ενώ ως γηπεδούχος έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Στη φετινή τους κόντρα στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια έμειναν το 0-0 και ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε συνέχεια στις τρεις διαδοχικές νίκες που είχε από τον Β’ Γύρο του περσινού πρωταθλήματος και τους δύο αγώνες για τα περσινά Playoffs που είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις. Το αντίστοιχο είχε κάνει ο Άρης το 2021-22 που είχε πάρει τη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις για τη διαδικασία των Playoffs.

Αυτή είναι η 65η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ από τη σύσταση της Α’ Εθνικής/Super League, με το Δικέφαλο να έχει 34 νίκες, τον Άρη 11 νίκες και τα 19 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

34 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΆΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 95-47

To άρθρο ΠΑΟΚ – Άρης LIVE για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button