ΕνημέρωσηΤεχνολογία

33 συλλήψεις ανηλίκων σε όλη τη χώρα το τελευταίο τριήμερο – Galaksias Portal News

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις στοχευμένες ειδικές δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εξάλειψη της βίας των ανηλίκων, με σκοπό την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των ίδιων και των γονέων τους, μέσω της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας.

Το τελευταίο τριήμερο (12-14 Απριλίου 2024), υλοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια, οργανωμένες επιχειρήσεις, ήπιας αστυνόμευσης, σε γειτονιές, πλατείες και σημεία συγκέντρωσης νέων, όπου έχουν σημειωθεί περιστατικά παραβατικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτό, ελέγχθηκαν -4.358- ανήλικοι, προσήχθησαν -80- και συνελήφθησαν -33- ως εξής:

-5- για κλοπές – διαρρήξεις, -5- για σωματικές βλάβες, -3- για ναρκωτικά, -17- για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., -1- για όπλα και -2- για λοιπά αδικήματα.
Παράλληλα, βεβαιώθηκαν συνολικά -121- παραβάσεις, μεταξύ των οποίων -100- για Κ.Ο.Κ., ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει τις δράσεις για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, ώστε κανένα παιδί να μην νιώθει απροστάτευτο, ευάλωτο και μόνο και κανείς γονιός να μην ανησυχεί για το παιδί του, όταν αυτό βρίσκεται εκτός σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button