ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμό στη Super League 1 με απόφαση του CAS – Παραμένει ο μηδενισμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι θα πάρει πίσω το βαθμό που του έχει αφαιρεθεί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Super League 1, με το CAS να “διαγράφει” την τιμωρία του, αλλά όχι και το μηδενισμό του από το ντέρμπι των “αιωνίων”.

Μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, οι Πειραιώτες έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά και τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά το CAS ανέτρεψε την απόφαση, σε ό,τι αφορά το δεύτερο μέρος της, με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ πια, να παίρνει πίσω το βαθμό.

Ο μηδενισμός στο ντέρμπι για τους Πειραιώτες είναι πλέον οριστικός, αλλά ο Ολυμπιακός “κέρδισε” τη “μάχη” στο CAS για την επιστροφή του βαθμού που είχε αποκτήσει βάσει αποτελεσμάτων στον αγωνιστικό χώρο. Ως εκ τούτου, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή της Super League 1 στους 4 βαθμούς, όντας όμως ακόμη στην 4η θέση.

To άρθρο Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον ένα βαθμό στη Super League 1 με απόφαση του CAS – Παραμένει ο μηδενισμός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button