ΑθλητικάΕνημέρωση

«Θέλουμε εκδίκηση και για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου» – Galaksias Portal News

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τον μπασκετμπολίστα του «τριφυλλιού» να αναφέρει πως τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κέντρικ Ναν αναφέρθηκε για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το «μεγάλο» ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής στην Euroleague, με τον 28χρονο παίκτη των «πράσινων» να τονίζει πως θέλει τη νίκη στο ΣΕΦ για να πάρει εκδίκηση για το χαμένο τελικό στον πρόσφατο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα ο Ναν δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά καυτή και θα παίξει τεράστιο ρόλο η φυσική κατάσταση για να κριθεί ο νικητής.

Τα λόγια του Ναν για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Τους μελετήσαμε αρκετά καλά στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε. Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή προπόνηση και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι σε μια πολύ δυνατή και καυτή ατμόσφαιρα».

Για το που θα κριθεί:
«Θα είναι ένας αγώνας που θα παίξει μεγάλο ρόλο η φυσική κατάσταση, Πρέπει να ελέγξουμε τις ισορροπίες μας και να δώσουμε την κατάλληλη βαρύτητα για να κερδίσουμε».

Για αν έχει διαφορές με τον τελικό του Κυπέλλου:
«Αρχικά, ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Οπότε, θέλουμε να τους κερδίσουμε, για να πάρουμε εκδίκηση και για τον χαμένο τελικό, γιατί δεν θέλουμε να το θυμόμαστε».

 

 

To άρθρο Ναν για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Θέλουμε εκδίκηση και για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button