ΑθλητικάΕνημέρωση

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός LIVE για την 23η αγωνιστική της Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στην 23η αγωνιστική της Euroleague, καθώς αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Το έργο του Ολυμπιακού γίνεται ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς καθαρό πεντάρι, μιας και οι Μιλουτίνοφ και Φαλ είναι τραυματίες.  

Προβλήματα έχει, πάντως, και η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει αρχίσει να χάνει το… άστρο της στις τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι η πιο ποιοτική ομάδα στην Ευρώπη.

Εκτός για τους Μαδριλένους είναι σίγουρα οι Ταβάρες και Γιουλ, οι παίκτες που έκαναν δηλαδή τη ζημιά στον περσινό τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παρακολουθήστε LIVE το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός από το newsit.gr

Οι Ισπανοί σημειώνουν 89 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού κινείται χαμηλά, δηλαδή σημειώνει 77,5 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Αμυντικά, οι Πειραιώτες υπερτερούν με 74,6 πόντους μέσο όρο, ενώ οι παίκτες του Τσους Ματέο δέχονται 78,7.

Στον πρώτο γύρο, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει με 77-71 του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός θα διευθύνουν οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός LIVE για την 23η αγωνιστική της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button