Κόσμος

Η Πέρσα αποφασίζει να παραιτηθεί από το Κολλέγιο – Galaksias.com

Ο θάνατος του Γιώργου κορυφώνει τις εντάσεις στο Κολλέγιο. Η κατάσταση επηρεάζει την Πέρσα, η οποία παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί, ενώ η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίσσαρη ότι η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους.

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνία μετάδοσης: Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 51ο: Ο θάνατος του Γιώργου θα βυθίσει το Κολλέγιο σε πένθος και θα επιδεινώσει τα μίση και τις συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών. Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές, αλλά ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τα άκρα για να αποκαλυφθεί ποιος άφησε τον Γιώργο χτυπημένο και αβοήθητο πριν καταλήξει στην Εντατική.
Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο τον γιο του μακριά από τις πιθανές κατηγορίες. Η Έφη επιτίθεται στην Αμάντα, κατηγορώντας τη για τη σχέση της με τον Φλωρή, μετά τα τραγικά νέα.

Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίσσαρη ότι η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους. Πώς θα την αντιμετωπίσει; Τι ξεκαθαρίζει η Δάφνη στην Άννα; Η Πέρσα αντιδρά στις προειδοποιήσεις του νομικού συμβούλου. Πώς θα εμπλακεί στους παράνομους αγώνες ο Χρήστος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 52ο: Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι προσπαθεί να ανακινήσει ο Λάμπης σε σχέση με την περσινή τελετή απονομής των υποτροφιών; Η Δάφνη μαλακώνει τη στάση της απέναντι στην κόρη της, μετανιώνει που την εμπόδισε να μιλήσει, αλλά της ζητάει να προσέχει.
Η απόσταση ανάμεσα στην Άννα και στον Ίσσαρη μεγαλώνει και πλέον δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν. Η Πέρσα επιμένει στην παραίτησή της από το Κολλέγιο. Τι κρύβει η Αμάντα και αποφεύγει τον Φλωρή;

Ο Αχιλλέας προετοιμάζει τον γιο του Δαμασκηνού για την κατάθεσή του και ο Φλωρής καταλαβαίνει την αγάπη και την έγνοια του πατέρα του. Τι ψάχνει να μάθει ο Σταύρος για την τελετή των υποτροφιών από το Ίδρυμα του Δαμασκηνού; Γιατί θέλει να εκδικηθεί τον Δαμασκηνό; Θα χωρίσουν οριστικά ο Ίσσαρης με την Άννα;

Η υπόθεση…

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σε ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος (Νικόλας Καλίρης), Τζένη Θεωνά (Πέρσα), Βασίλης Ευταξόπουλος (Στέλιος Κάσδαγλης), Μιχάλης Οικονόμου (Ίκαρος), Ιωάννα Ασημακοπούλου (Δάφνη), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Άννα Γραμμικού), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Μπετίνα Βορίδη), Δημήτρης Καπετανάκος (Κωνσταντίνος Ίσσαρης), Αλέξανδρος Καλπακίδης (Λημνιός), Ηλιάνα Γαϊτάνη (Χρύσα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Σταματάκης), Λήδα Ματσάγγου (Δέσποινα), Γιώργος Δεπάστας (Λάκης Βορίδης), Στέργιος Αντούλας (Πέτρος), Γεωργία Μεσαρίτη (Νάσια Καλίρη), Χρήστος Διαμαντούδης (Χρήστος Γιδάς), Βίκυ Μαϊδάνογλου (Ζωή Βορίδη), Βασίλης Ντάρμας (Μάκης Βελής), Νικόλας Χαλκιαδάκης (Γιώργος), Μιχάλης Αρτεμισιάδης (Σταύρος), Κατερίνα Κρανίδη (Αμάντα), Τίτος Πινακάς (Πέρης), Αλέξανδρος Τωμαδάκης (Λάμπης), Φαίη Φραγκαλιώτη (Έφη), Πωλίνα Μπέτση (Λέτα), Κάτια Νεκταρίου (Μαργαρίτα), Ευάγγελος Σαμιώτης (Κώστας), Νικόλας Παπαδομιχελάκης (Τόλης), Μάκης Παππάς (Βασίλης).

Σενάριο: Γιάννης Σκαραγκάς
Σκηνοθεσία: Αλέκος Κυράνης, Μάριος Βαλάσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Έλτον Μπίφσα, Γιώργος Αποστολίδης
Σκηνογραφία: Αναστασία Χαρμούση
Κοστούμια: Ελίνα Μαντζάκου
Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Μοντάζ: Νίκος Στεφάνου
Οργάνωση Παραγωγής: Ηλίας Βογιατζόγλου, Αλέξανδρος Δρακάτος
Executive producer: Άννα Λεμπέση
Παραγωγός: Νίκος Κάλης
Εκτέλεση παραγωγής: SILVERLINE MEDIA PRODUCTIONS Α.Ε.
Παραγωγή: ΕΡΤ

Φωτογραφικό υλικό 51ου επεισοδίου

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button